oροι ενοικιασης

Γενικοί όροι ενοικίασης

Σε περίπτωση μη εμφάνισης του πελάτη την ημέρα της κράτησης, η προκαταβολή 20% δεν μπορεί να επιστραφεί. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης 7 ημέρες πριν την άφιξη, τα χρήματα θα επιστραφούν.

• Αντικαταβολή
• Πιστωτική κάρτα-Τραπεζικό έμβασμα EUROBANK EFG IBAN Αριθμός GR5602604030000520200690829 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΡΑΝΙΩΤΑΚΗΣ

Μια κράτηση ενοικίασης αυτοκινήτου μπορεί να επιβεβαιωθεί μόνο σύμφωνα με την κατηγορία του οχήματος και όχι το μοντέλο του αυτοκινήτου. Εάν η κατηγορία του οχήματος για την κράτηση δεν είναι διαθέσιμη, θα πραγματοποιηθεί αυτόματη αναβάθμιση σε υψηλότερη κατηγορία χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς και από ξενοδοχεία στο Ηράκλειο, η παράδοση και η παραλαβή είναι δωρεάν. Για όλες τις άλλες τοποθεσίες ενδέχεται να ισχύει επιπλέον χρέωση ανάλογα με την τοποθεσία.

Εάν ο πελάτης χάσει ή καταστρέψει το κλειδί του αυτοκινήτου, πρέπει να πληρώσει για το κλειδί αντικατάστασης. Ο πελάτης προπληρώνει τα χρήματα προτού λάβει το δεύτερο κλειδί, συν τυχόν άλλα έξοδα για να πάρει τα κλειδιά αντικατάστασης στα χέρια του.

Παρακαλούμε επιστρέψτε το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα καύσιμο που το παραλάβατε.

Είμαστε ανοιχτά από τις 07.30 το πρωί συνεχώς μέχρι τις 22.00 το βράδυ καθημερινά.

Όλοι οι τοπικοί φόροι και ΦΠΑ. περιλαμβάνονται στην τιμή.

Ελάχιστο ηλικίας για τις κατηγορίες οχημάτων Α-Β-Β1-Δ είναι τα 20 έτη. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες είναι 22 ετών, σύμφωνα με τη συμφωνία με την εταιρεία μας.

Οι οδηγοί πρέπει να έχουν άδεια οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον ένα έτος. Οι άδειες οδήγησης από ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΑΜΕΡΙΚΗ - ΚΑΝΑΔΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ - ΡΩΣΙΑ - ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ γίνονται δεκτές από την Εταιρεία μας.

Όλες οι τροχαίες παραβάσεις βαρύνουν τον ενοικιαστή και πρέπει να πληρωθούν από τον ενοικιαστή.

Η ασφάλιση απαλλαγής από ζημιά σύγκρουσης (C.D.W.) περιλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης.
Το επιπλέον ποσό εξαρτάται από την κατηγορία του ενοικιαζόμενου οχήματος και έχει ως εξής.

Για Ομάδες: Α-Β-Β1-Γ-Δ: 400€
Για Ομάδες: C1-D1-E: 600€
Για Ομάδες: E1-G-G1-H: 800€
Για Ομάδες: F-F1-K-K1: 1000€
Μικτή Ασφάλιση με μηδενική χρέωση με μία συμμετοχή την ημέρα:
Για Ομάδες: Α-Β-Β1-Γ-Δ 7€ την ημέρα
Για Ομάδες: C1-D1-E 10€ την ημέρα
Για Ομάδες: E1-G-G1-H 15€ την ημέρα
For Categories: F-F1-K-K1- 20€ την ημέρα

Οι ζημιές στο κάτω μέρος του οχήματος δεν καλύπτονται από καμία ασφάλεια, όπως και τα ελαστικά του οχήματος. Ο οδηγός δεν καλύπτεται από την ασφάλιση σε περίπτωση που οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών. Σε περίπτωση που κάποιος πελάτης προκαλέσει ατύχημα η εταιρεία μας δεν είναι υποχρεωμένη να αντικαταστήσει το όχημα.

Σε περίπτωση ατυχήματος, επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα 6945 009 430 ή 6941 474 714. Το όχημα δεν πρέπει να μετακινηθεί από τον τόπο του ατυχήματος πριν έρθει η αστυνομία. Είναι υποχρεωτικό ο πελάτης να συμπληρώσει την αστυνομική έκθεση. Σε αντίθετη περίπτωση, η ασφάλιση καθίσταται άκυρη.