Συχνές ερωτήσεις

Οι πιο συχνές ερωτήσεις

Ο κεντρικός σταθμός κρατήσεων News Rent a Car βρίσκεται δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» (IATA: HER, ICAO: LGIR). Ο χώρος στάθμευσης και το γραφείο μας βρίσκεται μόλις 250 μέτρα από τον κεντρικό τερματικό σταθμό αφίξεων του αεροδρομίου. Οι υπηρεσίες παραλαβής και ενοικίασης αυτοκινήτου 24 ώρες/365 ημέρες είναι διαθέσιμες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, χωρίς κρυφές χρεώσεις και επιπλέον κόστος.

Αναζητήστε από τη μηχανή κρατήσεων μας τις προτιμώμενες ημερομηνίες και το όχημά σας. Υποβάλετε τα προσωπικά σας στοιχεία. η News Rent a Car θα απαντήσει εντός των επόμενων ωρών και θα επιβεβαιώσει το επιλεγμένο μοντέλο, την ημερομηνία διαθεσιμότητας και θα σας ενημερώσει πώς μπορείτε να επιβεβαιώσετε την κράτησή σας μέσω τραπεζικής σύνδεσης ασφαλούς πληρωμών.

Για ενοικίαση σε οδηγό κάτω των 21 ετών, απαιτείται άδεια οδήγησης ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ. Η ηλικία των οδηγών πρέπει να είναι 20+ και απαιτείται υποχρεωτική επιπλέον ασφάλιση.

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν:
• Όλοι οι Τοπικοί Φόροι & ΦΠΑ 24%
• Δωρεάν Παράδοση – Παραλαβή: Αεροδρόμιο Ηρακλείου, Λιμάνι, Ξενοδοχείο
• Οδική Βοήθεια 24/7
• Ασφάλιση Κλοπής
• Ασφάλιση Απαλλαγής από Ζημιά Σύγκρουσης
• Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής του οχήματος δεν εμφανιστεί, το 20% της προκαταβολής δεν επιστρέφεται. Απαιτείται ακύρωση της κράτησης 7 ημέρες πριν την παραλαβή του οχήματος, προκειμένου να επιστραφούν τα χρήματα.

Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα 6945 009 430 ή 6941 474 714. Ο ενοικιαστής υποχρεούται να υπογράψει τη Δήλωση Τροχαίου Ατυχήματος, διαφορετικά η ασφαλιστική κάλυψη λήγει.